Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Freek Vonk krijgt eigen zaterdagavondshow op NPO1

Medianieuws

Hoe vervelt een vogelspin, waarom zie je bijna nooit een bladstaartgekko en wat gebeurt er in een menselijk lichaam als je bent gebeten door een zwarte mamba? Dat gaat Freek Vonk de kijkers onder andere vertellen vanaf 27 augustus op zaterdagavond vanaf 20.30 uur op NPO1 in de nieuwe familiequiz De Super Freek Show.

Onder leiding van Dr. Freek Vonk en Evi Hanssen wordt de wilde-dierenkennis getest van een dierenminnende familie of vriendengroep die het opneemt tegen een team van bekende Nederlanders. Evi leidt de teams door de verschillende quizrondes en Freek verduidelijkt de antwoorden, laat filmpjes zien en geeft iedere week mini-colleges over het dierenrijk.

“Omdat ik tijdens opnames meestal door de hete, vochtige jungle struin kan ik geen publiek meenemen. Maar nu toveren we de studio om tot één grote wildernis. En ik vind het te gek dat ik het publiek en de kandidaten mee kan nemen op avontuur in de wondere wereld van de natuur! Ik ben zo blij, dit wordt helemaal geweldig!", aldus Freek Vonk. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen