Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS6 brengt Rad van Fortuin terug op televisie

Medianieuws

SBS6 heeft een raddraaier gevonden voor het nieuwe opgefriste tv-programma 'Rad van fortuin'. Volkszanger André Hazes jr. gaat de presentatie verzorgen. Het legendarische spelprogramma is vanaf 22 augustus om 20.00 uur dagelijks te zien bij volkszender SBS6.

SBS6 brengt Rad van Fortuin terug op televisie André Hazes jr: “Ik vind het fantastisch om het bekende Rad van fortuin te mogen presenteren. Ik ga het spel op mijn manier leiden en daarbij vind ik de sfeer heel belangrijk.

Ik ga dus veel lol maken met de kandidaten en de wekelijks wisselende Leo of Leontine. Ik hoop daarmee zowel kijkers die het Rad van fortuin van vroeger kennen, als nieuwe kijkers aan te spreken!”

De 22-jarige volkszanger heeft zelfs een grote tatoeage op zijn rug laten zetten van het Rad van Fortuin.

In juni werd bekend dat het Rad van fortuin terugkeert (zonder Hans van der Togt) op televisie als dagelijkse primetime show bij SBS6. De spelformule blijft hetzelfde, maar het programma wordt wel aangepast aan deze tijd. Naast André Hazes jr. als nieuwe presentator zal wekelijks een andere Leo of Leontine de bordjes omdraaien. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen