Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio Oost start met nieuw lunchprogramma

Medianieuws

Radio Oost heeft met ingang van maandag 4 juli een nieuw lunchprogramma. Presentator Sarah de Geest praat de luisteraars elke werkdag tussen 12 en 14 uur bij over alles wat de inwoners van Overijssel bezighoudt.

Het programma ''Sarah! De lunch bij Radio Oost…'' geeft aandacht aan grote maar ook kleine zaken, serieus of met een knipoog. Verhalen uit de provincie worden omlijst met een lekkere portie muziek.

Door de komst van het nieuwe lunchprogramma komt er een einde aan “Het Overijssels Hart.” Daarnaast begint “Goedemiddag Overijssel” een uurtje later. “Sarah” is tevens het eerste radioprogramma op Radio Oost waar de naam van de presentator in verwerkt is.

Sarah de Geest (38) werkt al jaren bij RTV Oost. De afgelopen jaren was ze te zien als nieuwslezer op tv. Daarnaast las ze ook de bulletins op de radio en viel ze regelmatig in bij programma’s.

"De liefde voor radio zit al lang in me. Tijdens mijn studie op School voor Journalistiek in Utrecht heb ik me ook gericht op radio. In 2000 liep ik stage bij RTV Oost toen de vuurwerkramp in Enschede gebeurde. Ik mocht het gebied in, live radio maken. Sindsdien ben ik hier nooit meer weggegaan," aldus De Geest. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen