Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 8FM start landelijke reclamecampagne (filmpjes)

Medianieuws

Radio 8FM is deze week gestart met een landelijke reclamecampagne op televisie. Onder het mom van “Beleef jouw mooiste muziekherinneringen opnieuw bij Radio 8FM” zijn er vier verschillende commercials te zien op een aantal commerciële stations.

Begin dit jaar wijzigden Freez FM in Noord- en Oost-Nederland en Radio Royaal in de Randstad hun naam in Radio 8FM. Samen met het oorspronkelijke Radio 8FM in Noord-Brabant is Radio 8FM in vrijwel heel Nederland op FM en DAB+ te vinden.

Het doel van het gebruiken van de naam Radio 8FM voor meerdere stations  is onder meer het samenwerken met betrekking tot marketing. Een eerste belangrijke stap is hierin gezet met een serie tv-commercials die te zien zijn op RTL4, FOX, RTL8, 24Kitchen, TLC en Discovery Channel.

In totaal zijn er vier commercials gemaakt, die zijn opgenomen in Amsterdam, Rotterdam, Heerenveen en Zwolle. Met de boodschap “Wat is jouw mooiste muziekherinnering? Beleef hem opnieuw bij Radio 8FM!” willen de drie zenders hun classic hits format onder de aandacht brengen bij het grote publiek. Bekijk hier alle vier de versies. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen