Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Betaalde oplage MAX Magazine boven 100.000

Medianieuws

De betaalde oplage van MAX Magazine, de tv-gids van Omroep MAX, heeft de mijlpaal van 100.000 exemplaren per week bereikt. Dat blijkt uit de meest actuele oplagecijfers van distributeur Betapress en abonnementenbeheerder Mediacompetence. MAX Magazine is sinds de oprichting in 2013 het enige in oplage stijgende omroepblad van Nederland.

MAX-directeur Jan Slagter: “Dit is een nieuwe mijlpaal. Wekelijks noteren we veel nieuwe abonnees die enthousiast zijn over de afwijkende en originele bladformule. Ook de losse verkoop heeft een mooie uitbouw laten zien. Ik ben erg blij met de positieve respons van onze lezers. Het geeft aan dat we in korte tijd de juiste snaar geraakt hebben.”

MAX Magazine heeft de 100.000 betaalde oplage in drie jaar en drie maanden tijd bereikt. Op basis van winstgevende cijfers gaf het Commissariaat voor de Media MAX Magazine begin dit jaar toestemming om de exploitatie van het wekelijkse programmablad voort te zetten. MAX Magazine krijgt gemiddeld een 8,5 van 2500 ondervraagde deelnemers van het MAX Opinie Panel. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen