Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter van der Vorst ergert zich ook aan zomerstop van NPO

Medianieuws

Niet alleen kijkers en luisteraars ergeren zich aan de jaarlijkse zomerstop van de publieke omroepen. Ook bekende Nederlanders laten dat duidelijk weten. In zijn column laat tv-presentator Peter van der Vorst weten dat ook hij het gek vindt dat dat de NPO maandenlang herhalingen gaat uitzenden.

Peter van der Vorst ergert zich ook aan zomerstop van NPO"Natuurlijk gun ik iedereen z'n vakantie, maar drie maanden is wat veel", aldus Peter van der Vorst.

Naast de 44-jarige tv-presentator laten onder andere ook minister Plasterk, Fons van Westerloo en Jeroen Pauw weten dat de zomerstop van de NPO veel te lang duurt. De NPO is niet van plan daar iets aan te veranderen.

Politiek
D66-kamerlid Kees Verhoeven heeft tijdens het Vragenuurtje vragen gesteld over de kwestie aan staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Ook het kabinet is niet van plan de NPO tot de orde te roepen. Hilversum en niet het kabinet gaat over de invulling van de tv-zenders, aldus Dekker.

Bij de NPO zijn tijdens de zomerstop wel veel herhalingen te zien. Maar op 22 augustus zijn Pauw en 'De Wereld Draait Door' weer terug op tv.

Van der Vorst, zelf presentator bij  RTL Nederland, gaat wel in de zomer door met onder andere RTL Boulevard en RTL Late Night. Zelf zal hij in de zomermaanden Humberto Tan vervangen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen