Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alpe d’HuZes live bij negen regionale publieke omroepen

Medianieuws

Dit jaar zullen negen regionale publieke omroepen in een gezamenlijke televisie-uitzending op donderdag 2 juni van 13.00 tot 17.00 uur live verslag doen van de 11e editie van de Alpe d’HuZes.

Ruim 4.500 deelnemers zullen minimaal één, en maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Dit alles onder het motto ‘opgeven is geen optie’ en om zoveel mogelijk geld te verzamelen in de strijd tegen kanker.  De gezamenlijke televisie-uitzending is te zien bij Omroep West, RTV Utrecht, L1, RTV Noord-Holland, Omroep Flevoland, Omroep Zeeland, RTV Drenthe, Omroep Gelderland en RTV Oost.

Ook in de regiobulletins van het NOS-Journaal om 12.00 uur en 15.00 uur op NPO 1 zal aandacht worden besteed aan Alpe d'HuZes.

De afgelopen 10 jaar is er op deze manier bijna 130 miljoen euro opgehaald bestemd voor onderzoek naar en bestrijding van kanker. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij zich inspant om een minimale sponsorbijdrage van 2.500 euro bijeen te brengen. Omrop Fryslân, RTV Noord, RTV Rijnmond, Omroep Brabant zenden de Alpe d’HuZes niet uit. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen