Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martijn Muijs vervangt Patrick Kicken definitief op Veronica

Medianieuws

Martijn Muijs presenteert vanaf vrijdag 1 april, samen met sidekick Nicky Verhage, het nieuwe programma 'Martijn In De Middag'. De middagshow is van maandag tot en met vrijdag te horen van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Martijn Muijs: “Het is zeker geen grap dat we op 1 april beginnen met onze middagshow." Martijn Muijs vervangt hiermee definitief de uren van Patrick Kicken.

Patrick Kicken?
Wat er precies met Patrick Kicken aan de hand is, is nog steeds niet officieel bekendgemaakt door Radio Veronica. Volgens het radiostation is hij ziek. Er gaan echter sterke geruchten dat de deejay van de zender is gehaald en niet meer terugkomt.

Volgens diverse geruchten uit de radiowereld kunnen De Zwart en Kicken niet meer door één deur. Patrick Kicken wil zelf ook niets melden over zijn vertrek bij de landelijke radiozender. [Radio.NL]

1 April
Ook Alex Oosterveen vertrekt ook bij Radio Veronica. Oosterveen was het afgelopen jaar tussen 5 en 7 uur te horen op de zender. Op twitter meldt hij zelf: “Mensen, Ik ga wat anders doen. Veel dank aan Radio Veronica voor de leuke tijd. Vrijdagmorgen van 5 tot 7 is mijn laatste show.”

Gerelateerde Artikelen