Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio deejay klaagt Taylor Swift aan wegens laster

Medianieuws

In Amerika is het heel normaal om iemand aan te klagen. Dat deed ook een radio deejay uit Colorado. David Mueller werd namelijk ontslagen omdat hij Taylor Swift backstage bij een concert in haar kont zou hebben gegrepen in 2013. 'Niet waar', aldus de deejay. Toch werd David Mueller ontslagen.

In die tijd verdiende de 20-jarige deejay David Mueller uit de Amerikaanse staat Colorado bij de lokale country zender Kygo uit Denver 150.000 dollar per jaar. Volgens de deejay is Swift nu schuldig voor zijn ontslag bij de radiozender waar hij werkte. Nu loopt de deejay veel inkomsten mis.

Laster
De deejay heeft nu Taylor Swift aangeklaagd wegens laster. Taylor Swift betichtte David Mueller namelijk van ongewenste handtastelijkheden.

Tijdens het maken van een foto zou David Mueller haar rokje hebben opgetild en haar billen hebben aangeraakt, waarna hem door beveiligers gevraagd werd het concert te verlaten. Daarna zocht het management van Swift contact met het radiostation van David Mueller. Twee dagen na het incident werd de deejay ontslagen.

Schadevergoeding
Mueller wil een schadevergoeding van de zangeres, omdat hij door het incident zijn baan is kwijtgeraakt. Overigens beweert de deejay nu, twee jaar na het voorval, dat niet hij Swift, maar Haskell, de vaste zakenpartner van Taylor, haar billen pakte. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen