Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Margriet van der Linden & Martine Sandifort zondag op Radio 2

Medianieuws

Het weekend wordt voortaan op Radio 2 afgesloten met het NTR-nachtprogramma Ramarmar, gepresenteerd door Margriet van der Linden en Martine Sandifort. Ramarmar is elke zondag- op maandagnacht tussen 0.00 en 1.00 uur te horen. Over de inhoud van het nieuwe radioprogramma is nog niets bekend.

Twee vrouwen met een eigen kijk op de wereld en een indrukwekkende cv. Margriet van der Linden is journaliste, ze was hoofdredactrice van het tijdschrift Opzij en onlangs verscheen haar debuutroman De Liefde Niet. Maar Nederland kent haar ook van RTL Nieuws, Zomergasten en Wie Is De Mol (zij was de mol!).

Martine Sandifort zat in hetzelfde seizoen van Wie Is De Mol, alleen viel zij in de achtste aflevering af. Ze is bij een groot publiek bekend van de programma's Koefnoen en Kopspijkers, waarin ze diverse typetjes op zich nam, van prinses Margarita tot Vanessa. Ook speelde ze in Nederlandse televisieseries als Divorce, S1ngle en Dr. Ellen. Jonge luisteraars kennen haar als Dokter Corrie uit School-tv Weekjournaal en ze maakte cabaret met Remko Vrijdag (Löyly). [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen