Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob van Someren 1 jaar succesvol terug bij Radio 10

Medianieuws

Rob van Someren is dinsdag met zijn programma Somertijd precies een jaar lang te horen op Radio 10. De terugkeer van Rob van Someren met Somertijd op de radio is een groot succes volgens de landelijke radiozender.

Rob van Someren 1 jaar succesvol terug bij Radio 10 Het marktaandeel van het programma is sinds de start gestegen met 64% in de doelgroep 20-49, de belangrijkste doelgroep van Radio 10.

In het jaar dat Somertijd op Radio 10 te horen is, is het programma al uitgegroeid tot één van de best beluisterde radioprogramma’s in de avondspits.

Somertijd is selectief in de belangrijkste doelgroep van Radio 10, 20 tot en met 49-jarigen. Rob van Someren scoort in deze doelgroep een marktaandeel van 7,7%. Sinds de start van Somertijd op Radio 10 heeft het programma een groei doorgemaakt. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers gepubliceerd door het Nationaal Luister Onderzoek.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “We zijn ontzettend trots op Rob van Someren en wat hij in een jaar samen met zijn team heeft bereikt bij Radio 10. Mede dankzij Rob is Radio 10 in 2015 het snelst groeiende radiostation van Nederland geworden. Rob laat luisteraars weer lachen in de avondspits. Somertijd is zo’n radioprogramma waarvoor je nog even in de auto blijft zitten als je al thuis bent om nog even alle grappen af te kunnen horen. Dat is écht bijzonder.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen