Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ali B wint Muziekmoment van het Jaar-award bij 100% NL

Medianieuws

Zanger Ali B is de winnaar van de 100% NL Award voor het ‘Muziekmoment van het Jaar’. Hij wint de 100% NL Award voor zijn optreden in De Wereld Draait Door, waar hij het nummer 'Terwijl jullie nog bij me zijn' liet horen en de tranen over zijn wangen stroomden.

Ali B wint Muziekmoment van het Jaar-award bij 100% NL Ali B kreeg de 100% NL Award overhandigd van Matthijs van Nieuwkerk tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door.

Op 22 mei 2015 brengt Ali met Ruben Annink een ode aan zijn kinderen. Hierin beschrijft Ali dat hij zich nu al probeert voor te bereiden op het moment dat zijn kinderen oud genoeg zijn om zelfstandig te leven en minder afhankelijk van hun vader worden. Hijzelf, het aanwezige publiek en een groot deel van Nederland houden het daarbij absoluut niet droog.

Dit is volgens 100% NL en de luisteraars van de Nederlandse popzender het 'Muziekmoment van het Jaar'. De nieuwe categorie ‘Muziekmoment van het Jaar’ is speciaal voor live muziekmomenten die de Nederlanders in 2015 zijn bijgebleven. Ook de vertolking van 'Wit Licht' tijdens de tv-registratie van The Passion door Jeroen van Koningsbrugge en de Blind Audition van Jennie Lena bij The Voice of Holland gooiden hoge ogen.

Aanstaande donderdag worden de finalisten voor de overige 100% NL Awards bekendgemaakt. Op dinsdag 2 februari krijgen de artiesten te horen wie er een 100% NL Award in de wacht sleept tijdens de uitreiking in A9Studios in Uitgeest. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen