Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Deejays 3FM vrijdagavond opgesloten in Glazen Huis

Medianieuws

De actie Serious Request van 3FM is vrijdagavond om 20.20 uur gestart. Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering gaan zes dagen lang live radio maken in een Glazen Huis op De Bongerd in Heerlen. James Morrison en Ilse DeLange hebben de deur van het Glazen Huis op slot gedraaid.

De jaarlijkse benefietactie 3FM Serious Request duurt tot volgende week donderdagavond, Kerstavond 2015. Dan wordt de opbrengst van de actie bekendgemaakt.

De deejays draaien 24 uur per dag verzoeknummers tegen betaling om geld in te zamelen voor de 'stille ramp'. Deze keer gaat het geld naar kinderen en jongeren in conflictgebieden zoals Syrië en Zuid-Soedan.

Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren hebben in 2014 tijdens Serious Request 12.380.438 euro opgehaald. De twaalfde editie van 3FM Serious Request staat dit jaar op het Pancratuisplein in Heerlen. Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering zitten dit jaar in het Glazen Huis. Volgend jaar staat het Glazen Huis van 3FM in Breda. Dit zou mogelijk ook de laatste keer zijn. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen