Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau van Erven Dorens tijdelijk terug bij RTL Boulevard

Medianieuws

Beau van Erven Dorens mag het weer opnieuw proberen bij RTL. De presentator, bekend om zijn flops bij SBS6, is sinds kort weer te zien bij RTL Boulevard. Vanaf maandag zit hij weer als anchor naast Albert Verlinde aan de desk bij RTL Boulevard. Hij valt minimaal twee weken in voor Winston Gerschtanowitz, die herstelt van de ziekte van Pfeiffer.

Winston Gerschtanowitz is overigens niet de enigste die de ziekte van Pfeiffer gekregen. Zijn vrouw Renate Gerschtanowitz heeft het ook. Maar de presentatrice gaat nog wel door met haar werk.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens was sinds de start in 2001 presentator van het roddelprogramma, samen met Albert Verlinde. Maar in maart 2005 stopte hij om kort daarna de overstap te maken naar John de Mols nieuwe zender Tien en later naar SBS6. Maar in mei maakte hij weer de overstap van SBS6 naar RTL 4 en is hij wekelijks te zien met zijn afvalprogramma Real Men.

Ruzie in de media
Albert Verlinde en Beau van Erven Dorens konden jaren lang niet door één deur. Ze maakte openlijk ruzie in de media. Toen bekend werd dat Beau van Erven Dorens terug kwam bij RTL4 draaide Albert Verlinde ineens bij. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen