Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Ekdom wordt de stem van Disneyfilm The Good Dinosaur

Medianieuws

Gerard Ekdom, presentator van de ochtendshow op Radio 2, zal vanaf 25 november in de nieuwe Disneyfilm 'The Good Dinosaur' te horen zijn. In de Nederlands gesproken versie van de film vertolkt Gerard Ekdom de rol van Woud Boombos, één van de vrienden van Arlo.

Gerard Ekdom wordt de stem van Disneyfilm The Good Dinosaur Woud Boombos is een mysterieuze Styracosaurus die leeft in de wildernis. Net zoals Arlo, is hij voor veel dingen bang.

Om zichzelf te beschermen kan hij zich camoufleren en aanpassen aan zijn omgeving en heeft hij een ongewone (maar niet écht gevaarlijke) collectie van dieren die verzameld om hem te helpen.

The Good Dinosaur
The Good Dinosaur geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven, maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn.

De film neemt de kijker neemt mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid.

Een dino genaamd Arlo sluit voor het eerst vriendschap met een mensenkind en noemt hem Spot. Samen gaan zij op een ontdekkingsreis door een wild en mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij daadwerkelijk allemaal toe in staat is.

The Good Dinosaur gaat op 25 november 2015 in première in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen