Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Het geluid van Qmusic is geraden voor 46.800 euro

Medianieuws

Het tweede geluid van Qmusic is dinsdag na 44 spannende dagen en bijna 450 foute antwoorden toch geraden. Dit gebeurde tijdens de middagshow van Niek van der Bruggen. Een luisteraar uit Haren gaf het juiste antwoord en wint 46.800 euro belastingvrij.

De 35-jarige luisteraar krijgt haar cheque woensdag uit handen van deejays Mattie Valk en Wietze de Jager. Het geluid was: 'het bijvullen van een servettendispenser'.

Het eerste geluid van 2015, 'het lostrekken van een plant uit een potje', werd op 5 oktober 2015 geraden. Liesanne Jansen (29) uit Oud-Beijerland won met dat antwoord 51.500 euro.

Al weken zijn luisteraars in de ban van het spannendste radiospel van Nederland. Nadat op 5 oktober het eerste geluid van deze zomer werd geraden, startte de zender direct met een nieuw geluid. Het begon met een startwaarde van 2.500 euro en bij ieder fout antwoord steeg de waarde met 100 euro.

Foutje bedankt
Soms gaat het niet helemaal goed. Luisteraars bellen soms naar de verkeerde radiozender. Zo stuurde een luisteraar van Qmusic deze week ook een sms naar Radio 538. En daar maakte Coen en sander dus gebruik van. Bekijk hier de hilarische beelden.

En dat was niet de eerste keer. Dit gebeurde drie maanden geleden ook. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen