Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stan Storimans Prijs wordt Storimans Tegel

Medianieuws

De vijf jaar oude Stan Storimans Prijs wordt vanaf voortaan opgenomen in de volgende editie van de journalistieke jaarprijzen 'De Tegel'. De 'Storimans Tegel' wordt op 31 maart 2016 uitgereikt in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De 'Storimans Tegel' beloont net als de voorganger ‘excellent camerwerk’ in nieuws- of actualiteitenreportages.

“We zijn trots en blij om aan te kondigen dat vanaf de volgende editie van De Tegel we een extra categorie hebben: de Storimans Tegel voor excellent journalistiek camerawerk. We vinden het van groot belang dat onze cameracollega’s zelf een groot podium krijgen”, aldus Joop Daalmeijer (voorzitter stichting Jaarprijzen voor de journalistiek).

Vanaf maandag 21 december kunnen (hoofd-) redacties en journalisten hun producties inzenden voor De Tegel 2015. De categorieën zijn: Nieuws, Verslaggeving, Onderzoek, Achtergrond, Interview, Camera en Talent.

Een journalistieke publicatie-of productie (-reeks) wordt altijd ingezonden voor een bepaalde categorie en is platformonafhankelijk. (Hoofd-) redacties mogen per categorie maximaal 2 producties inzenden waarvan maximaal 1 per medium (print, televisie, radio, online). Individuele (freelance) journalisten mogen maximaal 1 productie per categorie inzenden. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen