Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe late night show op RTL 5 met Jandino

Medianieuws

Jandino start donderdag 12 november om 21:55 uur met zijn nieuwe late night show ‘Dino.’ bij RTL 5. Volgens de comedian en presentator wordt het een grootse en meeslepende show.

“Het is voor mij een enorme eer dat ik een personality show op RTL 5 krijg! Die kans ga ik grijpen en we pakken groots uit. We hebben iedere week het 16-koppige Re:Freshed Orchestra paraat staan, per aflevering ontvang ik leuke gasten en uiteraard is Judeska van de partij. Ik kan niet wachten om te beginnen!” aldus Jandino.

In De late night show zit volgens de presentator humor, sketches en interactie. Bekende gasten, maar ook lokale en onbekende helden krijgen een rol in de show. In de zes afleveringen speelt muziek ook een grote rol en is interactie met het publiek een belangrijke factor.

In ‘Dino Doet Duitse Dingen’ doet Jandino er alles aan om de start van zijn carrière bij onze Oosterburen een flinke boost te geven, nadat John de Mol Jandino een programma in Duitsland beloofd heeft wanneer hij accentloos Duits spreekt. Gaat dit Jandino lukken..? [Radio.NL]

Foto: vlnr: Gerrie, Jandino en Judeska

Gerelateerde Artikelen