Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tijs van den Brink presenteert Adieu God? in twee delen

Medianieuws

De Evangelische Omroep (EO) komt met een nieuw seizoen van 'Adieu God?' in twee delen. Op zondag 15 november begint het nieuwe seizoen van het EO-programma, waarin Tijs van den Brink in gesprek gaat met kerkverlaters.

In dit seizoen de volgende gasten: Marion Pauw, Paul Witteman, Jan Siebelink, Arthur Japin, Typhoon, Jandino Asporaat en Pia Douwes. Ondanks hun christelijke opvoeding zeiden zij de kerk vaarwel. Verlieten ze daarmee ook God en hun geloof?

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in twee delen: de eerste drie afleveringen worden uitgezonden in november 2015 op NPO 2 en de overige vier afleveringen in januari 2016. In de eerste aflevering de Nederlandse schrijver en essayist Jan Siebelink. Daarna zijn Marion Pauw en Paul Witteman te gast.

Zestig gesprekken
Presentator Tijs van den Brink heeft inmiddels zestig afleveringen gemaakt en leert nog steeds van de gesprekken met de bekende kerkverlaters.

Tijs van den Brink “Veel mensen haken af vanwege het gedrag van anderen. Het is goed je daarvan bewust te zijn. Maar ook van het beeld van God dat we in de kerken soms geven”. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen