Kies je favoriete radiostation

Dossiers

8FM en Puur NL zoeken deejays voor uitbreiding programmering

Medianieuws

De regionale commerciële zenders Radio 8FM en Puur NL willen op korte termijn hun programmering verbreden. Daarom zijn de stations op zoek naar programmamakers. In eerste instantie worden de gepresenteerde uren op doordeweekse dagen uitbereid.

8FM en Puur NL zoeken deejays voor uitbreiding programmering Radio 8FM heeft momenteel alleen een gepresenteerde ochtendshow, terwijl op Puur NL alleen tussen 11 en 13 uur en op vrijdagmiddag gepresenteerde programma’s te horen zijn. Nu de FM-licenties voor beide stations verlengd worden, heeft de Regionale Radio Groep in Rosmalen, producent van zowel Radio 8FM als Puur NL, plannen om de gepresenteerde uren verder uit te breiden.

Omdat zowel Radio 8FM als Puur NL regionale stations zijn, zoeken de zenders radiomakers die een grote band hebben met het uitzendgebied. Daarnaast is radio-ervaring en uitstekende taalbeheersing natuurlijk een vereiste.

Geïnteresseerde enthousiaste radiomakers (m/v) die graag bij Radio 8FM aan de slag willen kunnen hier terecht voor nadere informatie. De
vacature van Puur NL is hier te bekijken. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen