Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 10 opent stembus Top 4000

Medianieuws

De stembussen van de Top 4000 zijn weer geopend. Luisteraars kunnen weer massaal stemmen op de favorieten platen die te horen zijn vanaf 30 november op de landelijke radiozender Radio 10. Vrijdagmorgen kwamen diverse bekende Nederlands hun stem als eerste uitbrengen.

Radio 10 opent stembus Top 4000 Om iets na 07:00 uur mocht Humberto Tan als eerste BN’er bij 'Tim In De Morgen' zijn stem uit brengen.

Daarna kwamen ook Ferry Doedens, Guus Meeuwis, Jeroen Latijnhouwers, Xander de Buisonjé en Airen Mylene vrijdagmorgen langs in de studio van Radio 10.

Het kiezen van de grootste hits aller tijden maakte een hoop los bij de bekende Nederlanders. Ferry Doedens ging voor Toto met ‘Rosanna’ omdat hij in zijn jeugd leadzanger van een coverband was. Hij speelde toen veel van Toto, waaronder ‘Africa’ en ‘Rosanna’.

Airen stemt op ‘7 Seconds’ van Youssou N'Dour. Airen: “Ik ben gek op nummers die een vrij makkelijk instapniveau hebben maar die wel bij verschillende moods horen. En echte popnummers vind ik ook fantastisch.”

Guus Meeuwis stemt Bruce Springsteen: “Springsteen staat er altijd in met ‘The River’. De eerste keer dat ik zijn muziek hoorde was ik direct verkocht. Zonder twijfel Bruce op nummer één dus.”

Gedurende de hele dag komen er nog meer bekende gasten zoals Winston Gerschtanowitz en Jeroen van der Boom langs om hun stem uit te brengen.

Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op zijn of haar favoriete popklassiekers op de website van Radio 10. Luisteraars die stemmen maken ook nog eens kans op € 4000,-. Er kan nog tot en met 20 november gestemd worden. Op 30 november start de elfde editie van de Top 4000 die de hele maand december te horen is op Radio 10. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen