Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Humberto Tan krijgt in oktober radioshow op Radio 10

Medianieuws

In de maand oktober is Humberto Tan op de zaterdagavonden met zijn eigen radioprogramma te horen op Radio 10. In aanloop naar het event ‘Let’s Dance’ in Ziggo Dome maakt Tan in oktober op de zaterdagen tussen 22:00 en 00:00 uur een radioprogramma met de beste discoclassics.

Humberto Tan krijgt in oktober radioshow op Radio 10 Vrijdagmorgen schoof Humberto aan bij deejay Tim Klijn om alvast een radioprogramma te maken met zijn favoriete disconummers.

Met de radioprogramma’s die Tan een maand lang op de zaterdagen gaat maken op Radio 10 geeft hij alvast een voorproefje van wat we allemaal kunnen verwachten tijdens ‘Let’s Dance’.

Tijdens dit evenement op 29 en 30 oktober presenteert Tan al zijn dance- en discoclassics live in Ziggo Dome, afgewisseld met optredens van onder andere Sister Sledge en KC and The Sunshine Band.

Afgelopen zomer kreeg Humberto al een eigen online radiostation bij Radio 10: ‘Humberto Tan’s Let’s Dance’. Met dit online radiostation kan je 24 uur per dag naar de beste dance- en discoclassics aller tijden luisteren. [Radio.NL]

Beluister hier hoe Humberto een voorproefje gaf van zijn radioprogramma op Radio 10

Gerelateerde Artikelen