Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Traffic Radio op zoek naar beste filelezer tijdens Open Studio Dagen

Medianieuws

Traffic Radio bied bezoekers van de 'Open Studio Dagen' in mediastad Hilversum komend weekend een kijkje achter de schermen van Traffic Radio. Het gehele weekend wordt vanuit Studio 24 op het Media Park live radio gemaakt en gaat de verkeerszender wederom op zoek naar de beste filelezer van Nederland.

Traffic Radio op zoek naar beste filelezer tijdens Open Studio Dagen Bij Traffic Radio kunnen bezoekers van de Open Studio Dagen, op zaterdag 5 en zondag 6 september, zelf plaats nemen achter de microfoon om ‘live’ op de radio de verkeersinformatie voor te lezen. De beste filelezer van het weekend wint uiteindelijk zijn of haar eigen radioprogramma op de verkeerszender.

Ook zijn er live optredens, gaan BN-ers als sidekick mee presenteren en kan het publiek bij Traffic Radio kennismaken met de nieuwste technieken. De uitzendingen van Traffic Radio zijn ook het gehele weekend op de website Open studio dagen via visual radio live te volgen.

Open Studio Dagen
De Open Studio Dagen in Mediastad Hilversum zijn inmiddels een begrip. De afgelopen jaren namen duizenden bezoekers een kijkje achter de schermen van radio en televisie. Tijdens de Open Studio Dagen vinden veel activiteiten plaats op het Media Park en in de stad. De toegang tot de Open Studio Dagen is gratis. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen