Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rel rond terrasmeisjes wint ‘100% NL Komkommertijd Award 2015’

Medianieuws

De 100% NL ochtendshow is de afgelopen weken op zoek gegaan naar de leukste en meest opvallende ‘komkommernieuwtjes’: klein nieuws dat tijdens de vakantieperiode groots door de media wordt opgepakt. Vanmorgen maakte het radiostation de winnaar bekend van de award.

Rel rond terrasmeisjes wint ‘100% NL Komkommertijd Award 2015’ Het bericht over ‘de terrasmeisjes’ is door de luisteraar van 100% NL verkozen tot het meest vermakelijke komkommertijdnieuws van deze zomer.

Andere kanshebbers waren: van de ooglidcorrectie van Andy van der Meijde (23,9 procent van de stemmen), een visboer die 10 parels in een oester vindt (18 procent) en een kerststallententoonstelling die midden in de zomer wordt gehouden (15,8 procent) tot een ruzie om een bankje bij een Amsterdams café (12,2 procent).

Het nieuws over de ‘terrasmeisjes’ werd groot door de verschillende bagbladen opgepakt. De Terrasmeisjes werden bekend door een video die begin juli op YouTube kwam. De 23-jarige Nadia en de 27-jarige Francisca uit Alkmaar vonden op een terras in Hengelo een haar op het broodje van één van de twee. Vervolgens ontstaat er een bekgevecht op het terras, onder andere met de bediening. Men filmde alles met zijn mobiel. Volgens ruim 30 procent van de luisteraars van 100% NL is dit nieuws het meest vermakelijke komkommertijdnieuws. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen