Kies je favoriete radiostation

Dossiers

MAX opent zijn studio’s voor publiek op het Mediapark in Hilversum

Medianieuws

Omroep Max, de ouderenomroep van Hilversum, opent zaterdag 5 en zondag 6 september ook zijn deuren tijdens de 'Open Studio Dagen' op het Mediapark te Hilversum. Van 10.00 tot 17.00 uur kan het publiek tijdens de achtste editie van de Open Studio Dagen een kijkje nemen achter de schermen van de omroep.

Bezoekers kunnen met diverse presentatoren van Max praten zoals Jan Slagter en op de foto gaan. Daarnaast zijn diverse decors te bezoeken Hallo Nederland, Tijd voor MAX en MAX Geheugentrainer.

Programma: zaterdag 5 september
Op zaterdag kan men autocue lezen in de Tijd voor MAX-studio onder begeleiding van MAX-presentatoren Henk Mouwe en Jeroen Latijnhouwers. Verder wordt Ron’s RadioShow met Ron Brandsteder live uitgezonden vanuit Studio 23 van 14.00 tot 16.00 uur. Bezoekers van de Open Studio Dagen kunnen de uitzending bijwonen en meespelen met diverse radiospelletjes. Ook verzorgen Marga Bult en René Shuman & Angel-Eye optredens op het Joop van den Endeplein.

Programma: zondag 6 september
Ook op zondag staat Max ook op het Joop van den Endeplein. Naast René Shuman & Angel-Eye zal Ben Cramer oude hits laten horen. Verder is er een live radioprogramma vanuit de studio van Tijd voor MAX: De Perstribune met Govert van Brakel. Tussen 14:15 en 16:00 uur is hier een optreden van de Jan Rietman Band. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen