Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek presenteert politieke talkshow in De fractie

Medianieuws

Daphne Bunskoek krijgt een rol in het tweede seizoen van de serie De Fractie. De actrice kruipt voor de serie in de huid van Suus, de brutale presentatrice van een dagelijkse politieke talkshow. Suus zit de VPN-politici op de huid en gaat de agenda van de politiek flink beïnvloeden. De dramaserie De fractie is vanaf maandag 31 augustus weer te zien bij de VPRO op NPO2.

De politieke dramaserie De fractie, waarin de belevenissen van de Vrijzinnige Partij Nederland worden gevolgd, is vernieuwend politiek drama dat zich afspeelt middenin de realiteit èn de politieke actualiteit.

De VPRO zendt De fractie wekelijks uit op maandag om 21.15 uur op NPO2. Joris Smit (Tim Snel), Sandra Mattie (Marise Collee), Tijn Docter (Vincent Capteijn), Han Kerckhoffs (Jan Leusingh), Mads Wittermans (Michael de Jonge), Marie-Louise Stheins (Corine van Daalen) en Nadia Amin (Dara Westerhof)  spelen de hoofdrollen.

Hoewel in de serie de fractie en haar Kamerleden evenals de partij hierachter fictief zijn, maken ze deel uit van de politieke werkelijkheid: het kabinet is het huidige kabinet en de overige politici en partijen zijn wie ze zijn en heten zoals ze heten. Dankzij een unieke productionele aanpak wordt de politieke actualiteit in de weken dat de serie wordt uitgezonden geïntegreerd in de afleveringen zelf. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen