Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 10 blij met Somertijd in top 3 best beluisterde middagshows

Medianieuws

Radio 10 is erg blij met de nieuwe middagshow Somertijd van Rob van Someren. Somertijd staat namelijk vanaf nu in de Top 3 best beluisterde radioshows in de avondspits. Het programma, dat begin dit jaar van start ging bij Radio 10, is na een paar maanden tijd de nummer 3 geworden bij de doelgroep mannen 20-49 jaar.

De best beluisterde radioshow in de avondspits is van Radio 538, op twee staat 3FM en op drie nu Radio 10. Dit blijkt uit de door het Nationaal Luister Onderzoek gepubliceerde luistercijfers over de periode april-mei 2015.

Met een marktaandeel van 9,8% in de doelgroep mannen 20-49 scoort Rob van Someren met zijn middagshow van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur een sterk marktaandeel in de avondspits. Somertijd vult hiermee de Top 3 best beluisterde radioshows in de middag aan.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van Radio 10: “Het is elke dag weer flink lachen met de Moeder der middagshows, met onder andere de moppen en  limericks. De mannen van Somertijd hebben het voor elkaar gekregen binnen een half jaar in de top terecht te komen met een record marktaandeel bij de doelgroep mannen 20-49 jaar van bijna 10%, daar zijn wij erg trots op!” [Radio.NL]

 v.l.n.r. Sven van Veen, Luuk van den Braak en Rob van Someren

Gerelateerde Artikelen