Kies je favoriete radiostation

Dossiers

KRO-NCRV en NOS verslaan SingelSwim Utrecht op NPO 1

Medianieuws

De KRO-NCRV en NOS, zenden een verslag uit van de SingelSwim Utrecht op NPO 1. Want op deze zondag staat de historische Utrechtse Singel in het teken van de eerste editie van deze bijzondere zwemtocht. Honderden deelnemers zwemmen 2 kilometer om geld op te halen voor meer onderzoek naar de onbekende spierziekte FSHD.

Onder hen KRO-NCRV presentatoren Anita Witzier, Sander de Kramer en Sofie van den Enk. De presentatie is in handen van Caroline Tensen en Rik van de Westelaken. Ook verschillende tv-programma’s op en Radio 2 besteden vooraf en tijdens aandacht aan dit evenement.

Met de gezamenlijke uitzending van SingelSwim Utrecht starten de omroepen (zondag 14 juni om 18.10 uur op NPO 1) een jaarlijkse traditie om kleine sportieve evenementen voor het goede doel aandacht te geven op radio en tv. De komende vijf jaar zullen diverse goede doelen zo in het licht komen te staan voor het Nederlandse publiek.

Dit jaar is er gekozen voor de eerste editie van de SingelSwim Utrecht, die wordt georganiseerd door onder andere stichting Spieren voor Spieren. De omroepen werkten eerder samen in de verslaggeving rondom Alpe d’HuZes. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen