Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erik van der Hoff krijgt nieuw realityprogramma bij Net5

Medianieuws

Dit najaar komen de thema’s wonen en verbouwen terug op Net5, samen met presentator Erik van der Hoff. Na de zomer brengt de zender een nieuw realityprogramma waarin vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun koophuis, verbouwen. De winnaar gaat er vandoor met twee jaar hypotheekvrij leven.

Dit tv-programma is gebaseerd op het Australische format House Rules, dat daar al drie seizoenen kent. Elke week overhandigt een stel de sleutels van hun huis aan de andere vier stellen. Zij nemen ieder een ruimte van het huis onder handen naar hun eigen creatieve inzicht, maar wel aan de hand van de ‘huisregels’ die de huiseigenaren hebben opgesteld. Dit zijn woonwensen, zoals kleuren en materialen die ze wel of niet terug willen zien.

Met dit nieuwe programma keert ook presentator Erik van der Hoff terug bij Net5. Hij presenteerde eerder onder andere Het Blok en SamenWonen voor de zender. “Het is fantastisch om weer in het wonen en klussen te duiken bij Net5. De ervaring leert dat verbouwingen veel spanning met zich mee brengen, maar het kan ook mooie vriendschappen opleveren. Er valt ongetwijfeld veel te lachen, dus ik kijk uit naar dit nieuwe format.”, aldus Erik van der Hoff. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen