Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato-dag op 100%NL

Medianieuws

Marco Borsato is vandaag, dinsdag 7 april, precies vijfentwintig jaar geleden met zijn carrière als zanger begonnen. Het was namelijk op 7 april 1990 dat hij de Soundmixshow van Henny Huisman won, met de vertolking van het nummer ‘At This Moment’ van Billy Vera.

Om die reden heeft 100%NL dinsdag uitgeroepen tot Marco Borsato-dag. Om het succes van Marco te vieren, draait 100%NL extra vaak de hits van de zanger en zijn er gedurende de dag leuke facts over hem te horen.

Het was aanvankelijk geen droom van Marco Borsato om beroemd te worden; per ongeluk had hij ontdekt dat hij zingen erg leuk vond om te doen, hij was immers op dat moment kok. Maar het was geen toeval dat Marco de Soundmixshow won. Zo zag dat er uit…

Music Director Ronald Sebök 100ProcentNL:” Dinsdag is het precies 25 jaar geleden dat Marco met het winnen van de Soundmixshow het eerste hoofdstuk van zijn 'jongensboek' schreef. Prachtige jaren vol uitschieters.

Dat Marco 25 jaar na dato nog steeds ongekend populair is, bewijst hij door in een mum van tijd tien keer de Ziggo Dome uit te verkopen voor zijn ‘Symphonica in Rosso’-reeks. En daar zijn wij als 100%NL maar wat trots op, want waar anders hoor je al die hits van Marco!” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen