Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Live-uitzendingen Radio Gelderland rondom kampioensduel NEC

Medianieuws

[Update] Radio Gelderland doet vrijdag live verslag van de mogelijke kampioenswedstrijd van NEC bij MVV in Maastricht. Vanaf 19.00 uur zal presentator Eric van den Berg, samen met verslaggevers Jan Sommerdijk en Richard van der Made, luisteraars op de hoogte houden van de wedstrijd.

Daarnaast houdt Radio Gelderland luisteraars ook op de hoogte van FC Eindhoven tegen Sparta Rotterdam. De radio-uitzending loopt door tot 22.00 uur. Bij het behalen van het kampioenschap zal Radio Gelderland tot 23.00 uur live-verslag doen.

Huldiging live op TV Gelderland
Mocht NEC kampioen worden, dan zendt Omroep Gelderland zaterdag ook de huldiging op de Wedren live uit op TV Gelderland van 16.50 uur tot 17.55 uur, gepresenteerd door Jacques Verhagen.

N1
De Nijmeegse lokale omroep N1 zal ook verslag doen van deze wedstrijd. Verslaggevers Gerry van Campen (overigens ook stadionspeaker van NEC) en Teun de Boer doen vrijdag live verslag vanuit Maastricht, ook zit er een verslaggever bij FC Eindhoven. De wedstrijd is te volgen in 'RegioSport', een programma dat gemaakt wordt door samenwerkende omroepen in de regio. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen