Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Finale Wie is de Mol? op NPO 1 en Radio 2

Medianieuws

Radio 2 staat donderdag (5 maart) in het teken van Wie is de Mol?. Radio 2 zendt dan live vanuit VondelCS in Amsterdam uit. Op de WIDM-finaledag blikken de deejays van Radio 2 vooruit op de ontknoping en komen (oud)-kandidaten langs.

Finale Wie is de Mol? op NPO 1 en Radio 2 Om 20:30 uur is de tv-uitzending van de finale van Wie is de Mol? op groot scherm te zien. Rond 21:30 uur schuiven de 3 finalisten, waaronder de Mol en de winnaar van 2015, in de studio aan. "Alle fans van Wie is de Mol? zijn welkom bij VondelCS", zo meldt Radio 2.

Rik van de Westelaken
Volgens veel berichten op social media is nieuwslezer Rik van de Westelaken de mol. Hij is de grootste leugenaar. Dat blijkt uit een analyse waarin 115.000 social media berichten over Wie is de Mol zijn geanalyseerd. Veruit de meeste kijkers verdenken Rik en praten daarover op sociale media.

Wie is de Mol? Dag
Donderdag vanaf 14.00 uur start de Wie is de Mol? Dag op Radio 2. Het radiostation blikt tot 22.00 uur met (oud)-kandidaten, (ex)-Mol(len) en (oud)-winnaars terug en vooruit op de huidige en vorige series. Ex-kandidaten en Radio 2 deejays Jan-Willem Roodbeen en Hans Schiffers doen uitgebreid verslag.

Gasten
Te gast zijn kandidaten van dit seizoen: Pieter Derks, Martine Sandifort en ex-kandidaten van vorige seizoenen: Marc-Marie Huijbregts en Susan Visser. Ook Moltalk presentatoren Patrick Martens en Viviënne van den Assem en presentator Art Rooijakkers komen langs. Direct na de tv-uitzending (rond 21.30) komen de winnaar, verliezer en de Mol napraten op Radio 2. Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg en Margriet van der Linden vertellen vers van de pers hun verhaal.

Fans
Fans van Wie is de Mol? zijn van harte welkom in VondelCS om het radioprogramma bij te wonen en/of de finale op groot scherm te kijken. De finale is gratis. Fans hoeven zich niet aan te melden. Vanaf 20.30 uur kunnen zij in het Vondelpark op grote schermen de finale van Wie is de Mol? volgen.

Finale
De 15de editie speelt zich af in Sri Lanka. Van het team met bekende Nederlanders is inmiddels het overgrote deel afgevallen. Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg en Margriet van der Linden zijn nog in de race. Een van de finalisten is de Mol. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen