Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Provinciale Statenverkiezingen op RTV Utrecht

Medianieuws

Vanaf 2 maart staat de regionale omroep van Utrecht in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen 2015. Op RTV Utrecht in het programma U Vandaag en op Radio M in U Kiest, komen kijkers en luisteraars alles te weten over de politiek in de provincie.

Op woensdag 18 maart zendt RTV Utrecht een speciaal programma uit op Radio M, met daarin de eerste uitslagen en reacties vanuit het Utrechtse provinciehuis.

Radio M
Vanaf maandag 2 maart t/m woensdag 18 maart zendt Radio M iedere werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur het programma U Kiest uit. RTV Utrecht directeur Paul van der Lugt ontvangt dagelijks lijsttrekkers en gaat met ze in gesprek. Op de verkiezingsavond van woensdag 18 maart staat Radio M vanaf 19.00 uur volledig in het teken van de verkiezingen en de uitslagen.

RTV Utrecht
In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 2015 is er iedere werkdag een onderwerp over de verkiezingen te zien in het nieuwsmagazine U Vandaag op RTV Utrecht. In het weekend van 7 en 8 maart start het verkiezingsdebat op RTV Utrecht met meningen en standpunten van 15 lijsttrekkers. De ochtend na de verkiezingen op 19 maart is er van 08.00 tot 09.00 uur een extra verkiezingsprogramma: U Kiest. In dit programma wordt er een overzicht gegeven van alle uitslagen en diverse gasten met wie de uitslagen doorgenomen worden. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen