Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ben Liebrand Grandmix 2014 zaterdag nonstop bij Radio Veronica

Medianieuws

Radio Veronica zendt zaterdagavond nonstop de Grandmix 2014 van Ben Liebrand uit. Tussen 18.00 en 21.00 uur komen de beste mixen, zonder nieuws en commercials, van de mastermixer in de herhaling voorbij.

Volgens Radio Veronica zendt het station eenmalig nonstop de Grandmix 2014 van Ben Liebrand uit op verzoek van de luisteraars. De Grandmix (2014) van Ben Liebrand was eerder op oudjaarsavond 2014 te horen.

Ben is wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt & Pepa, Alexander O'Neal, Genesis en Grace Jones. In de nieuwe programmering van Radio Veronica hoor je de mixen van Ben Liebrand zaterdagnacht van 00.00 tot 1.00 uur.

Nieuwe programmering
Vanaf maandag 2 februari start Radio Veronica met een nieuwe programmering. Jeroen van Inkel presenteert de ochtendshow, Patrick Kicken sluit de werkdag van maandag tot en donderdag af en Bart van Leeuwen keert ook terug in het weekend.

Martijn Muijs en Alex Oosterveen beginnen dagelijks om 5.00 uur met hun programma. Daarna volgt Jeroen van Inkel met de nieuwe ochtendshow van Radio Veronica. Je hoort hem tussen 07.00 en 10.00 uur. Erik de Zwart presenteert van 10.00 tot 12.00 uur de beste Top 40 hits van de afgelopen 50 jaar. Dennis Hoebee is terug bij Radio Veronica op het tijdsslot 12.00 tot 16.00 uur. Patrick Kicken presenteert de middagshow.

Rick van Velthuysen 
Rick van Velthuysen is in de nieuwe programmering van Radio Veronica naast zaterdag en zondag voortaan ook te horen op vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur met 'WeekendRick'. Eerder maakte Veronica nog bekend dat Kicken deze dag ook zou doen.

In het weekend vind je onder anderen Bart van Leeuwen, Silvan Stoet en Rick van Velthuysen in de programmering. Op zaterdag- en zondagavond hoor je vanaf februari de Radio Veronica Drive-in show met de beste muziekmixen van Ben Liebrand, DJ Jean, Juri V, Silvan Stoet en Silverius. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen