Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slam FM bestaat 10 jaar, Hardwell en Armin nemen playlist over

Medianieuws

Slam FM bestaat op 31 januari 10 jaar. De verjaardag wordt gevierd met verschillende bekenden van de zender. Armin van Buuren, Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Sharon Doorson en FeestdjRuud nemen deze week de playlist van Slam FM over en draaien hun favoriete 10 tracks van de afgelopen 10 jaar.

Zaterdag 31 januari 2015 wordt het jubileum afgesloten met de Grandslam Top 100,  de beste 100 Grandslams gekozen door Slam FM en de luisteraars van de landelijke zender.

Op 31 januari 2005 was de zender voor het eerst in de ether te horen. Na de radiofrequentieveiling van 2003 kwam de zender als ID&T Radio in juni van dat jaar in de ether. In 2005 werd de zender door ID&T verkocht en omgedoopt tot Slam FM.

Het radiostation, vooruitstrevend als het gaat om nieuwe muziek en dj-talent, weet nog steeds elke week ruim 1 miljoen jongeren te bereiken. Slam FM is ook een kweekvijver voor radio deejay-talent. Igmar Felica, onlangs bekroond met de Marconi Aanstormend Talent Award, presenteert van maandag t/m donderdag zijn programma ‘Bij Igmar’. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen