Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw seizoen Wie is de Mol? start op nieuwjaarsdag

Medianieuws

Een nieuw jaar, een nieuwe mol. Dit jaar zijn de kandidaten in Sri Lanka om alle spectaculaire en ingewikkelde opdrachten uit te voeren. Wie is de Mol? Wie is een nepmol? Wie wint de pot? Vanaf 1 januari 2015 om 20.20 uur op NPO1 kunnen kijkers weer verslaafd raken aan Wie is de Mol?

Tien kandidaten zijn deze keer afgereisd naar Sri Lanka. Dit eiland biedt met bergen, kustvlaktes, bossen en oude heiligdommen weer genoeg mooie gelegenheden voor bijzondere opdrachten. De kandidaten moeten tijdens die opdrachten zo veel mogelijk geld zien te verzamelen voor de pot. De mol moet dat juist zien te voorkomen.

Het spel
Het is een spel van in stressbestendigheid, inzicht, uithoudingsvermogen en bovenal van mensenkennis. De kandidaat die uiteindelijk raadt wie de saboteur in het spel was, wint de pot.

Deelnemers
Dit jaar zijn de deelnemers Chris Zegers, Ajouad El Miloudi, Carolina Dijkhuizen, Evelien Bosch, Margriet van der Linden, Marlijn Weerdenburg, Martine Sandifort, Pieter Derks, Rik van de Westelaken en Viktor Brand. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen