Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruim 600 duizend kijkers zien start Serious Request-actie 2014

Medianieuws

Op de start van de jaarlijkse Serious Request-actie van 3FM stemden donderdagavond 614 duizendmensen af. Ze zagen hoe drie 3FM-deejays zich tot kerst lieten opsluiten in het Glazen Huis, dat deze keer in Haarlem staat. Minister Lilianne Ploumen draaide kort voor acht uur de deur op slot.

Ruim 600 duizend kijkers zien start Serious Request-actie 2014 Volgens de gegevens van de Stichting KijkOnderzoek hebben ruim 1,3 miljoen mensen Di-rect-rocker Spike de finale van de dirigeerwedstrijd Maestro zien winnen. Spike versloeg tv-presentator Carlo Boszhard.

Boszhard dirigeerde de opera Il Trovatore van Giuseppe Verdi. Spike dirigeerde Land of Hope and Glory van Edward Elgar. Ook dirigeerden beiden de openingstune van het programma, het eerste deel van de Vijfde Symfonie van Beethoven. Bij het bepalen van de winnaar hadden de kijkers het laatste woord.

De laatste aflevering van Expeditie Robinson trok meer dan 1,1 miljoen tv-kijkers. Winnaar was muzikant Kay Nambiar van de band Valerius. Hij versloeg Ferry Doedens en Krystl Pullens. De meeste kijkers waren weer voor Goeden Tijden, Slechte Tijden, ruim 1,8 miljoen kijkers. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde Artikelen