Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alain Clark wint Sky Radio Christmas Award 2014

Medianieuws

SkyRadio heeft het nummer 'Going Back For Christmas' van Alain Clark uitgeroepen tot beste nieuwe kersthit van 2014. De Sky Radio Christmas Award wordt elk jaar uitgereikt aan de artiest met de beste nieuwe kersthit van het jaar.

Alain Clark wint Sky Radio Christmas Award 2014 Alain Clark: ‘Ik ben zeer vereerd met deze award. En deze prijs is uiteraard ook voor mijn vader.

De jury bestond dit jaar uit de Music Directors van Sky Radio. Vorig jaar ging de award van het #1 non-stop muziekstation van Nederland naar de finalisten van The Voice Of Holland met het nummer Christmas Hearts.

Jan-Willem van Engelen, Program Manager Sky Radio: ‘Wij zijn ontzettend blij met alle nieuwe kerstnummers die dit jaar zijn uitgebracht.

Nederlandse artiesten zoals de Common Linnets en Simon & Miss Montreal hebben een kerstplaat uitgebracht. Alain en Dane Clark zijn met het nummer Going Back For Christmas de grote winnaars van de Sky Radio Christmas Award.

Het gevoel dat zij als zoon en vader met hun kerstnummer overbrengen, past heel goed bij deze tijd van het jaar.' [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen