Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN zoekt tijdens Talentday laatste talenten voor University–TV

Medianieuws

BNN gaat zondag op zoek naar nieuwe talenten. Bij de publieke omroep gaan de laatste 45 kandidaten, die overgebleven zijn uit de bijna 10.000 aanmeldingen, naar de BNN Talentday naar Hilversum. Ze gaan hun laatste proef van bekwaamheid doen voor BNN University–TV.

BNN zoekt tijdens Talentday laatste talenten voor University–TV Deze uitblinkers hebben zich al door twee rondes heen geworsteld. Eerst werden ze uit de bijna 10.000 aanmeldingen gekozen om deel te nemen aan BNN Talentday 2014. Daar lieten zij de overige 800 auditanten lachend achter zich.

BNN University Radio
Degene die zondag door de selectie heen komt heeft definitief een plek veroverd bij BNN University, hét interne opleidingstraject van BNN voor een baan in de media. Deze winnaars starten dan, samen met de feuten van BNN University Radio die al geselecteerd zijn, in het nieuwe jaar bij BNN.

Gerard Timmer, algemeen directeur BNN-VARA,: “We zijn zeer onder de indruk van de bijna 10.000 aanmeldingen voor BNN Talentday, onderdeel van de BNN University. Als één van de sterkste mediamerken voor jonge mensen in Nederland is BNN voor hen een toegang tot en opstap naar de mediawereld. Namen als Tim Hofman, Lex Uiting, Geraldine Kemper maar ook heel veel mensen achter de schermen hebben via BNN hun plek in medialand gevonden. En ook de selectie van dit jaar is nu al veelbelovend.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen