Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thorvald de Geus krijgt ochtendshow op Radio Royaal

Medianieuws

Radiodeejay Thorvald de Geus krijgt het druk de komende periode. Vanaf maandag 27 oktober is hij niet alleen op de regionale zender Radio Decibel, maar ook op zusterstation Radio Royaal te horen. Op Royaal gaat De Geus de dagelijkse ochtendshow presenteren.

Thorvald de Geus krijgt ochtendshow op Radio Royaal Thorvald de Geus is één van de nieuwe stemmen die vanaf 27 oktober te horen is op Radio Royaal. Het radiostation start die dag met een nieuwe uitgebreidere gepresenteerde programmering. Hoe deze er precies uit komt te zien wordt binnenkort bekendgemaakt. Momenteel presenteert Erik Kerkhof de ochtendshow. Hij krijgt een andere plaats in de programmering.

De Geus was in het verleden te horen op stations als 3FM, Noordzee FM en Radio 10 Gold. Sinds 2012 is de deejay werkzaam bij Radio Decibel, waar hij sinds augustus van dit jaar de middagshow presenteert.

Radio Royaal is sinds november 2013 te ontvangen in de regio Den Haag op 99.4 FM. Sinds september is het radiostation ook in een groot deel van Amsterdam en Het Gooi te ontvangen op 90.1 FM. Ontvangt in de auto in het westen van Amsterdam is echter slecht doordat de lokale omroep Haarlem 105 vanuit de hoofdstad van Noord-Holland uitzendt op 89.9 FM. Binnenkort krijgt Royaal een steunfrequentie in Rotterdam op 99.5 FM. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen