Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter: ‘Van Someren moet weer aan de slag’

Medianieuws

Rob van Someren moet weer terug op de radio. Radio Veronica moet de bekende deejay van de landelijke zender weer in dienst nemen. De ontslagprocedure van Rob van Someren bij Veronica zou onzorgvuldig zijn geweest, zo meldt het AD de papieren editie.

Indien het landelijke radiostation Rob van Someren, naast politieman tevens één van de bekendste deejays van Nederland, niet meer in dienst neemt, dan moet er een flinke afkoopsom worden betaald. Van Someren is naast deejay ook parttime werkzaam bij de Amsterdamse Politie.

Waarom Van Someren plotseling moest vertekken is niet erg duidelijk. Rob van Someren zou niet bij de nieuwe, meer vrouwelijke doelgroep passen. Van Someren zou zich ook niet genoeg willen aanpassen aan de vrouwelijke doelgroep van de zender. Maar er wordt ook vertelt dat het vertrek van Rob van Someren te maken heeft met Niels Hoogland, Station Director van Radio Veronica.

De uren van Rob van Someren worden sinds 1 september gevuld door Jeroen van Inkel. Hij nam het radioprogramma tussen 16.00 en 19.00 uur op Veronica over toen Van Someren in de ziektewet zat. Van Someren werd in mei van dit jaar getroffen door een hartinfarct. Dit had mogelijk te maken met stres en een te hoge bloeddruk. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen