Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Debuutroman van ex-538 deejay Michael Pilarczyk in bestsellerlijst

Medianieuws

Oud-presentator Michael Pilarczyk heeft met zijn debuutroman Dansen in de Hemel een plekje in de Bestseller Top 60 gescoord. Pilarczyk, die in het verleden werkte bij TMF en 538, is te vinden op nummer 28.

Dansen in de Hemel heeft ook de zesde plaats in de Fictie Top 10 bemachtigd in de lijst die op basis van verkoopcijfers door CPNB wordt samengesteld.

Pilarczyk laat weten blij te zijn met alle positieve reacties. "Ik heb drie jaar aan dit boek gewerkt en het is een groot compliment om te zien hoe lezers reageren. Sommige recensies hebben mij echt geraakt", zegt hij in een verklaring. Dansen in de Hemel vertelt het verhaal van een man die terwijl zijn vrouw op sterven ligt, droomt van een carrière als deejay.

Tweede druk Dansen in de Hemel
De eerste druk van 10.000 exemplaren was voor een debuut al een uitzonderlijk hoge oplage, maar door de snelle verkoop heeft uitgeverij Invictus Publishing besloten om een tweede druk te laten maken om aan de vraag te kunnen voldoen.
 

Michel van Egmond weet met zijn boek Kieft, over oud-voetballer Wim Kieft, een plekje boven aan de lijst te scoren. Karin Slaughter staat met haar Veroordeeld, dat vorige week boven aan de lijst stond, op de tweede plek. De top drie wordt gecompleteerd door Band-It van Colleen Dorsey. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen