Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde en Gerschtanowitz blijven langer bij RTL Boulevard

Medianieuws

Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz hebben beiden maandag hun contract bij RTL Nederland verlengd. De lachende Albert is al vanaf de start in 2001 het gezicht van ‘RTL Boulevard’. Winston is met inmiddels zes jaar de vaste presentator van het dagelijkse RTL 4-programma in de vooravond.

Daarmee overtreft hij ruimschoots zijn voorgangers, terwijl hij vóór deze periode ook al regelmatig de presentatie voor zijn rekening nam. Het betreft "meerjarige contracten",  zegt de woordvoerder. Hoeveel jaar is niet bekendgemaakt. Verlinde zou 900.000 verdienen met zijn contract bij RTL4.

RTL-programmadirecteur Erland Galjaard is dolblij met de overeenkomsten: 'Albert en Winston zijn al zes jaar een ijzersterk duo. En ‘RTL Boulevard’ is voor ons een ongelooflijk belangrijk programma, het is een van de vaste waarden van onze vooravond, vijf dagen in de week. De kijker weet het blindelings te vinden bij actuele ontwikkelingen, of gewoon om op een luchtige manier bijgepraat te worden. Dat is zeker ook te danken aan Albert en Winston en hun vakmanschap om dagelijks een boeiend live-programma te maken.'

‘RTL Boulevard’ ging in 2001 van start met gemiddeld ruim 600.000 kijkers in de eerste maand. Dit aantal liep in de jaren hierna op naar een blijvend niveau van circa 1 miljoen kijkers. Ook na 13 jaar is het programma nog populair.

Foto: van links naar rechts: CEO van RTL Nederland Bert Habets,Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Programma Directeur RTL Nederland Erland Galjaard en COO van RTL Nederland Sven Sauvé. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde Artikelen