Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Jinek verhuist naar zondagavond laat

Medianieuws

Het televisieprogramma Jinek verhuist in het nieuwe televisieseizoen van de zondagmiddag naar de zondagavond. Het praatprogramma wordt vanaf 8 september live uitgezonden om 23.00 uur op Nederland 1. Jinek werd afgelopen seizoen uitgezonden om 17.00 uur op Nederland 2. Zondagmiddag was de laatste aflevering van Jinek.

Eva Jinek is naar eigen zeggen blij met het nieuwe tijdstip. “Ik verheug me erop om met mijn programma naar de zondagavond te verhuizen en daar mijn kijkers weer te vermaken met een goede mix van persoonlijke verhalen en actuele gesprekken”, zegt de 35-jarige presentatrice zondag in een verklaring.

Ook mediadirecteur Taco Rijssemus van KRO-NCRV toont zich tevreden. “Eva Jinek heeft mooie prestaties geleverd afgelopen seizoen. Dat wordt nu beloond met dit mooie tijdslot.”

Jinek presenteerde afgelopen seizoen samen met Sven Kockelmann ook het interviewprogramma Eén op Eén. Dat krijgt geen vervolg. Het past niet meer in het schema van Nederland 2, werd anderhalve week geleden bekendgemaakt. Rijssemus zei toen dat ontzettend jammer te vinden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen