Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Beste Zangers van Nederland trapt mager af

Medianieuws

De eerste aflevering van het zesde seizoen van De Beste Zangers van Nederland is woensdag maar magertjes bekeken. Voor het programma kropen 494 duizend mensen voor de televisie, terwijl de eerste uitzending van de vorige reeks nog meer dan een miljoen mensen wist te boeien. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De vorige reeksen van de serie waarin sterren elkaars nummers zingen, waren meer gericht op bekende artiesten. In dit seizoen komen ook minder beroemde artiesten aan de beurt. Zo doen onder anderen The Kik-zanger Dave von Raven, singer-songwriter Mattanja Joy Bradley en Lisa Lois mee.

De eerste aflevering van de nieuwe SBS6-komedie Bar Gezellig wist meer mensen te boeien. Naar de Nederlandse bewerking van de Amerikaanse tv-serie Cheers keken 627 duizend mensen. De komedie was daarmee 21e in de lijst van best bekeken programma van dinsdagavond.

Ook het nieuwe programma Johnny in Oranje beleefde woensdag zijn première. Het door Johnny de Mol gepresenteerde voetbalprogramma wist meer dan een miljoen kijkers te trekken. De eerste aflevering van de nieuwe reeks Hotter Than My Daughter trok ruim 1,2 miljoen kijkers.

Het achtuurjournaal trok met ruim twee miljoen mensen de meeste kijkers, gevolgd door Goede Tijden, Slechte Tijden. De RTL 4-soap was goed voor ruim 1,7 miljoen kijkers. De top drie wordt gecompleteerd door DNA Onbekend, waar bijna anderhalf miljoen mensen op afstemden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen