Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ik Kom bij je Slapen: geen coach, maar couch

Medianieuws

Presentator Klaas van Kruistum start woensdag 7 mei, (21.50 uur, Nederland 3) met het nieuwe tv-programma 'Ik Kom bij je Slapen'. In het programma gaan de kandidaten niet bij een coach, maar al couchsurfend op zoek naar antwoorden bij de EO.

Je bent jong, staat midden in het leven en geniet van vrienden en familie. Ogenschijnlijk geen vuiltje aan de lucht. Maar ondertussen worstel je met een levensvraag waar geen antwoord op lijkt te zijn.  Presentator Klaas van Kruistum stuurt de kandidaten langs bijzondere logeeradressen en onverwachte gastheren en -vrouwen.

Klaas: “Ik vind het heel leuk dat ik mensen die echt worstelen met een dilemma de kans kan geven om tot nieuwe inzichten te komen en een knoop te kunnen laten doorhakken.”

Ik Kom bij je Slapen: geen coach, maar couch
In 'Ik Kom bij je Slapen' zoeken twintigers en dertigers al couchsurfend naar antwoorden op levensvragen. De reis begint wanneer presentator Klaas van Kruistum een bos met sleutels van de logeeradressen overhandigt. In drie dagen tijd ontmoeten de kandidaten totaal verschillende mensen die hun laten zien hoe zij in het leven staan. Ze geven hun logé nieuwe en confronterende inzichten mee. Aan het einde van de reis kiest de kandidaat een antwoord op zijn/haar persoonlijke vraag. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen