Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Vrienden van Amstel live op Radio 2

Medianieuws

Radio 2 doet twee dagen lang verslag van muziekfeest ‘De Vrienden van Amstel live’ vanuit het Rotterdamse Ahoy. Donderdag (28 januari) blikt het publieke radiostation vooruit met interviews, livetracks en sfeerbijdragen tussen 23.00 en 01.00 uur in ‘De Vrienden van Amstel live Backstage’.

Op vrijdag (29 januari) zendt Radio 2 een voorbeschouwing uit, vervolgens het complete concert en een nabeschouwing waarbij artiesten in de studio aanschuiven bij presentator Ron Stoeltie.

Artiesten die optreden tijdens deze editie van ‘De Vrienden van Amstel live' zijn Nick & Simon, Jan Smit, Rowwen Heze, VanVelzen, Het Goede Doel, Novastar, Is Ook Schitterend (IOS), 2 Unlimited en Kane. Xander de Buisonjé is gastheer op het podium.

Op donderdag 28 januari is vanaf 23.00 uur ‘De vrienden van Amstel Backstage’ op Radio 2 te horen. Ron Stoeltie interviewt live vanuit Ahoy artiesten die optreden. Vrijdag 29 februari begint de uitzending op Radio 2 om 19.00 uur met een voorbeschouwing en vanaf 20.15 uur is Radio 2 het verlengstuk van het podium in Ahoy met de complete show. Aansluitend presenteert Radio 2 een nabeschouwing van het concert met reacties van artiesten en de muzikale hoogtepunten van het concert. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen