Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Faber nieuwe RTL weervrouw

Medianieuws

Jennifer Faber start als weervrouw bij RTL Weer & Verkeer. Het nieuwe RTL Weer gezicht start bij RTL Z en presenteert daarnaast de weerupdates op Buienradar.nl. Later zal Jennifer te zien zijn bij RTL Ontbijtnieuws en in de weerblokken na de avonduitzendingen van RTL Nieuws en Editie NL.

Jennifer Faber is meteoroloog en werkte voorheen bij Weeronline. Met de komst van Jennifer is het RTL Weer & Verkeer team bijna compleet. In maart zal nog een naam worden toegevoegd aan het team van Helga van Leur, Peter Timofeeff, Amara Onwuka, William Huizinga en Jennifer Faber.

Jennifer Faber: “Oud RTL-weerman John Bernard was een van mijn grote voorbeelden. Mede door zijn enthousiasme voor het vak ben ik meteorologie gaan studeren. Dagelijks met het weer bezig zijn is fantastisch. Weer is overal, het verandert continu en er is nog steeds veel over te leren.

Ik wil mijn kennis erover graag op een toegankelijke en persoonlijke manier met het publiek delen, zoals ik dit eerder in de klas deed. Daarom past deze nieuwe baan goed bij mij. Ik ben ontzettend blij met de kans die RTL me biedt om mijn kinderdroom waar te maken.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen