Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 538 start nieuwe jaar weer met Hierrr met je rekening

Medianieuws

Radio 538 gaat aan het begin van dit nieuwe jaar weer een aantal luisteraars blij maken. Vanaf maandag 6 januari keert de actie “Hierrr met je rekening” terug en betaalt het radiostation weer een week lang rekeningen. Daarnaast start de zender met de nieuwe programmering.

De feestdagen zijn weer voorbij en dat betekent traditiegetrouw voor velen dat de eerste weken flink op de centen gelet moet worden. Helaas blijven de rekeningen in die periode gewoon binnenkomen. Radio 538 heeft besloten opnieuw de lasten van een aantal luisteraars te verlichten.

Rekeningen kunnen via de website 538.nl worden ingediend. Het maakt niet uit wat voor rekening wordt ingestuurd. Of het nu om een mobieltje gaat dat in de wc gevallen is, een in de brand gevlogen open haard of een rekening voor het weglaseren van een fout gespelde tattoo, alles kan. Alleen boetes worden niet geaccepteerd. Wel moet kort worden verteld waarom nu juist deze rekening moet worden betaald.

Vanaf maandag 6 januari maken Edwin Evers, Tim Klijn, Frank Dane, Mark Labrand en Ruud de Wild tussen 7 en 19 uur elk uur een naam van een inzender bekend. In het weekend doen Gert-Jan van Ackooij, Edwin Evers, Jens Timmermans, Weekendkracht Dennis Ruyer, Martijn Biemans en Barry Paf hetzelfde. Als degene die 'm heeft ingestuurd binnen een kwartier de studio belt, betaalt Radio 538 die rekening.

In totaal gaat Radio 538 maximaal 85 rekeningen betalen, want ook via Twitter zal komende week een naam bekend worden gemaakt. Hij of zij dient dit bericht binnen 15 minuten te retweeten om kans te maken op de prijs.

Nieuwe programmering
Naast Hierrr met je rekening start Radio 538 maandag 6 januari ook met de nieuwe programmering. Edwin Evers en Ruud de Wild blijven op hun vertrouwde plaats, maar daarbuiten verandert vrijwel alles.

Dennis Ruyer en Jeroen Nieuwenhuize raken hun dagelijkse programma kwijt op de zender, terwijl avonddeejays Frank Dane en Mark Labrand een plek in de dagprogrammering krijgen. Menno de Boer verhuist van het weekend naar de vroege avond, terwijl ‘Avondploeg’ Daniël Lippens en Ivo van Breukelen het blok tussen 21 en 0 uur voor hun rekening nemen.

In het weekend is voortaan NuTalent Gert-Jan van Ackooij te horen, terwijl Dennis Ruyer “De weekendkracht op 538” presenteert tussen 12 en 15 uur. Martijn Biemans en Barry Paf blijven op hun post tussen 15 en 20 uur. Zaterdagavond blijft het domein van Dance Department, terwijl op zondagavond Ivo van Breukelen, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven te horen zijn.

Meer over de nieuwe programmering is hier te lezen [RS/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen