Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veranderingen bij KIIS FM en My FM in LA

Medianieuws

Radiozenders 102.7 KIIS FM en 104.3 My FM (KBIG) in Los Angeles beginnen het nieuwe jaar met veranderingen in de programmering. KIIS nacht- en weekenddeejay Dave Styles stapt namelijk over naar zusterstation My FM om daar de middagshow te presenteren. Alex Gervasi neemt het stokje van Styles over bij KIIS. Zij maakt de overstap van 96.7 Kiss FM (KHFI) in Austin, Texas.

Na ruim 10 jaar vertrekt Dave Styles bij KIIS FM. De deejay was sinds juni 2003 te horen op de hitzender. Daarvoor werkte Styles bij radiostations in Seattle en Portland. Bij KIIS was hij in de nacht te horen en in het weekend. Daarnaast is Styles (foto links) middels voicetracks bij tientallen andere radiostations van Clear Channel, eigenaar van KIIS en My FM,  te horen, waaronder Kiss 106.7 (WGKS) in Rochester, 96.1 Kiss FM (KSME) in Colorado, Kiss 98.3 (WKSI) in Winchester en Kiss 107 (WKFS) in Cincinnati. Ook is de deejay stadionpresentator bij de LA Dodgers.

Met ingang van maandag 6 januari 2014 is Styles te horen bij zusterstation My FM, waar hij de dagelijkse middagshow tussen 15 en 19 uur gaat presenteren. Hij vervangt hier voormalig MTV Veejay Damien Fahey, die de show sinds mei 2012 presenteerde. Wat Fahey nu gaat doen is niet bekend. Wel heeft My FM laten weten dat er binnenkort ‘meer groot nieuws’ over hem volgt.

Grote vraag is wat de wisseling in de middag voor impact gaat hebben op de luistercijfers van My FM. Wie de afgelopen jaar de luistercijfers op Radio.NL in de gaten heeft gehouden, weet dat het al het hele jaar een flinke strijd is tussen KIIS en My FM. Laatstgenoemde heeft KIIS zelfs al een aantal maanden van de troon weten te stoten.

Het gat dat Dave Styles achterlaat bij KIIS FM wordt opgevuld door Alexandra “Alex” Gervasi. Momenteel presenteert zij nog dagelijks het blok tussen 9 en 14 uur bij Kiss FM in Austin. Daarnaast is Gervasi (foto rechts) net als Styles nog op diverse andere radiostations van Clear Channel te horen via voicetracks.

KIIS programmaleider John Ivey is blij met de komst van Gervasi: “Het is geweldig om aan de toekomst van KIIS te mogen bouwen met aanstormende talenten als Alex. Zij heeft dezelfde mentaliteit van hard werken en de continue drang om te verbeteren als Sisanie (Reategui, 10-15 uur. red.) en Boy Toy Jesse (Lozano, middagdeejay, red.) toen ik die aan boord haalde.” [RS/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen